Darumvej 50, 6700 Esbjerg

Mange købere søger en mindre villa i ét plan - gerne på en nem grund og tæt ved Esbjerg's bymidte.

Her er muligheden for at købe en bolig, som opfylder disse ønsker - og placeringen er kun cirka 1,5 km fra centrum. Med i købet får 46 m2 stor muret garage med automatisk port. Garagen afskærmer huset fint fra gadesiden og har samtidig udenfor holdepladser til flere biler og trailer. Grunden er på 609 m2 og mellem hus og garage er der et stort, sydvendt og stenbelagt opholdsareal. Derudover er der vestvendt terrasse - med direkte adgang fra huset's alrum.

Villaen er bygget i 1991, har energimærke B og fremtræder velholdt - og siden det blev opført er bl.a. køkken og badeværelse blevet udskiftet. Der er følgende indretning: Pæn entré/bryggers med vask, skabs- og bordplads. Meget flot køkken/alrum - moderniseret i 2018 og med halvåben forbindelse til dejlig stue. Stort og indbydende badeværelse - moderniseret i 2010. Soveværelse og 2 børneværelser - alle med faste skabe.

Herudover henvises til billeder og plantegning på hjemmesiden. Kan boligen være noget for dig - så kontakt venligst ejendomsmægler Svenne Nielsen for fremvisning eller nærmere oplysninger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.