Kvaglundvej 18, 6705 Esbjerg Ø

Billig villa med 106 m2 bolig i 1 plan. Beliggende med nem afstand til centrum på cirka 2,3 km og til Boldesager skole kun 700 meter. Og stor dagligvarebutik findes kun få ejendomme fra huset.

Villaen har en dejlig lukket og hyggelig have, som ligger godt for specielt eftermiddags- og aftensol. På 733 m2 grund, hvor der udover huset bl.a. er udestue på 19 m2 og udhuse på i alt 35 m2.

Indenfor i boligen er der bl.a. følgende rum: Entré og lille badeværelse, som ved modernisering evt. kan udvides ved at man fjerner nogle skabe i entreen (i det nuværende badeværelse er der ikke nogen bruseniche, men blot en håndholdt bruser som man kan bruge til at tage et bad på gulvet ud for håndvasken). God og stor stue - hvor der i den ene ende er godt med plads til en spiseafdeling, som ligger lige ud for køkkenet. Køkkenet er originalt og nuværende ejer har åbnet køkkenet op ind mod stuen.Ved siden af køkkenet er der et godt viktualierum. Værelsesmæssigt byder huset på soveværelse og 2 gode børneværelser - placeret i hver sin ende af boligen.

Tag et kig på plantegningen og billederne af huset - og tror du det er noget for dig - så kontakt venligst Bolig 24-7 v/Svenne Nielsen for fremvisning eller nærmere oplysninger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.